AKTUÁLIS RÓLUNK TÁNC, SHOW RENDEZVÉNYSZERVEZÉS GYERMEKPROGRAMOK KAPCSOLAT -ENGLISH-

WORKSHOPOK

Az alábbi műhelyeket ajánljuk rendezvényekre, fesztiválokra, illetve önálló programként is, bármely korosztálynak.

KÉZMŰVES MŰHELYEK

Az eseményen jelenlévők kipróbálhatják a különböző kézműves, ipar- és népművészeti technikákat, pl. a batikolást, agyagozást, gyöngyszövést, üvegfestést, stb. A rendezvény tematikájához illeszkedő, vagy éppen az adott évszaknak, ünnepnek megfelelő, saját maguk készítette tárgyakat, pedig természetesen hazavihetik.

TÁNC WORKSHOP

1-2 tánctanár-koreográfus, (és stílustól függően 1-4 dobos) közreműködésével 1-3 x 4 órás workshop, melynek keretében a résztvevők pl. az afrikai, afro, afrojazz, karibi, samba, hip-hop, R&B stb. tánc alapjait sajátíthatják el és a workshop végére egy koreográfiát is betanulnak. Lehetőség van kezdő, középhaladó és haladó szintű, illetve hosszabb időtartamú kurzusokra is.

DOB WORKSHOP

1-4 mesterdobos közreműködésével 1-3 x 4 órás workshop, melynek keretében a résztvevők az afrikai, afro-latin, vagy dél-amerikai ütőhangszerekkel ismerkedhetnek meg, valamint a dobolási technika alapjait sajátíthatják el és a workshop végére több összetett ritmusképlet lejátszását is megtanulják. Lehetőség van kezdő, középhaladó és haladó szintű, illetve hosszabb időtartamú kurzusokra is.

AFRIKAI HANGSZERBEMUTATÓ

Különböző afrikai ütőhangszerek, pl: djembe, conga, bongos, bata, agogo, shekere, maracas bemutatója mesterdobosok közreműködésével. A vendégeknek lehetősége nyílik egész közelről megnézni, megtapintani, sőt, kipróbálni a hangszereket. Kb. 40-60 perc - kombinálható a dob workshop-pal.

FŐZÉS

1-4 foglalkozásvezető közreműködésével 1-3 x 4 órás workshop, melynek keretében a résztvevők az afrikai, arab, karibi, vagy dél-amerikai konyha rejtelmeivel és alapvető alapanyagaival ismerkedhetnek meg. A workshop végére néhány jellegzetes étel elkészítését is megtanulják.További képeink