AKTUÁLIS RÓLUNK TÁNC, SHOW RENDEZVÉNYSZERVEZÉS GYERMEKPROGRAMOK KAPCSOLAT -ENGLISH-

KÜLÖNLEGES ESKÜVŐK SZERVEZÉSE ÉS LEBONYOLÍTÁSA

Ha szívesen töltenétek el közös életetek Nagy Napját Hawaii-on vagy Zanzibáron, de a násznép kiutaztatása nem fér bele a keretbe, akkor mi elhozzuk Nektek az általatok választott egzotikus tájat.

Az esküvő mindig nagy nap - ha nem a legfontosabb nap -, az ifjú pár és szeretteik életében. Úgy gondoljuk, hogy ezt az eseményt még különlegesebbé és egyedibbé lehet tenni programjainkkal.

Specialitásunk olyan különleges esküvők, családi ünnepségek, partik szervezése és lebonyolítása, amelyek egy-egy térség (Afrika, Karib-tenger, Hawaii, indián, Mexikó, India, Kína, Japán, „1001 éjszaka” stb.) illetve egy-egy kor (ókori Egyiptom, 20-as évek, 60-70-es évek, stb.) valódi hangulatát idézik. A jelenlévők szinte egy utazást tesznek az adott térségbe, korba. Így, ha nem is tudnak valójában ellátogatni álmaik helyszínére, mégis úgy érezhetik, mintha ott jártak volna e fontos esemény alkalmával.

Programjainkat ajánljuk mindazoknak, akik valamilyen módon kötődnek a kiválasztott tematika kultúrájához, és ezzel szeretnék még inkább bensőségessé, emlékezetessé tenni életük fontos eseményét, esetleg hozzátartozójukat kívánják meglepni vele és természetesen azoknak is, akik csak valamilyen különlegességre vágynak!

A felsoroltakon kívül egyedi igények felmerülése esetén kidolgozzuk a koncepciót. Ezeknek az eseményeknek az a különlegessége, hogy a hostessek ruhájától, a meghívó grafikai megjelenésén át, a cateringen, a műsoron, a dekoráción keresztül egészen a háttérzenéig, sőt esetenként a vendégek által viselt jelmezekig, az utolsó kis kiegészítőig minden az adott helyszínre illetve korra jellemző és annak atmoszféráját mutatja be.SEGÍTÜNK A KÖVETKEZŐKBEN:

-    helyszín kiválasztása
-    meghívótervezés, -készítés,
-    alkalomhoz illő vendégfogadás a helyszínen,
-    esküvői torta
-    catering,
-    dekoráció,
-    műsor,
-    élőzene, tánc
-    coctail-bár,
-    interaktív játékok, vetélkedők,
-    tüzijáték
-    fotózás, videózás,
-    limuzin bérlés
-    animátor, baby-sitter, karaoke, stb.
-    alkalmi menyasszonyi frizura
-    nászút


Kedves Jegyespár!

Minden házasságkötéskor egy új család születését ünnepeljük. Így életetek e nagy fordulópontja előtt természetes, hogy egy izgalommal teli időszak köszönt rátok.

Esküvőszervezőként az a feladatunk, hogy közös utatok ezen szakaszát örömteli készülődéssé tegyük, azaz előzetes elképzeléseiteknek megfelelően, vagy azt felülmúlva juthassatok el családotok születésének napjához és ünnepelhessétek meghitt családi és baráti körben.

Ezt egy teljes körű terv kivitelezésével, legapróbb részletre is kiterjedő figyelemmel valósítjuk meg. Ha úgy érzitek, hogy segítségetekre lehetünk, keressetek fel telefonon, vagy e-mailben. A kapcsolatfelvétel után, ha igénylitek egy adatlapot küldünk e-mailben a részetekre, mely alapján ajánlatot tudunk készíteni Számotokra a megadott információk segítségével. A teljes ajánlat elkészítését személyes találkozó előzi meg, ahol a már felvázolt igények pontosítására és részletezésére nyílik lehetőség.