AKTUÁLIS RÓLUNK TÁNC, SHOW RENDEZVÉNYSZERVEZÉS GYERMEKPROGRAMOK KAPCSOLAT -ENGLISH-

DÍSZLET-, DEKORÁCIÓTERVEZÉS, KIVITELEZÉS

Minden igényes rendezvény elengedhetetlen része a dekoráció. A vendégeket érkezéskor fogadó látvány határozza meg az első benyomást, nagyban hozzájárulhat a jó hangulat megteremtéséhez. A rendezvény sikerességét befolyásolja, hogy a programok milyen környezetben zajlanak. Kreatív ötletekkel, ügyes kivitelezéssel bármilyen helyszínt el lehet varázsolni. Egy üres rét is átalakulhat pl. afrikai faluvá és egy konferencia teremben is érezhetik a vendégek úgy, mintha a kubai tengerparton lennének. Megfelelő dekoráció segítségével képzeletbeli utazásra invitáljuk a résztvevőket, a program koncepciójától függően, bármily egzotikus tájra.

Tervezés, kivitelezés

Bármilyen kül- és beltéri díszletet, dekorációt megtervezünk és kivitelezünk. A látványtervtől a teljes megvalósításig vállaljuk:

  • rendezvények egyszeri használatra készülő dekorációjának felépítését,
  • színpadi előadások díszletének kivitelezését,
  • bármilyen időszakos vagy állandó dekoráció megvalósítását.

Specialitásunk az afrikai, egzotikus és trópusi jellegű dekoráció, melyek megvalósításához raktárkészletünkben és műhelyünkben minden szükséges elem megtalálható.

Széles választékban afrikai és karibi textilek, maszkok, szobrok, edények, lámpák, mécsestartók, installációk és egyéb dekorációs tárgyak, nád- és bambuszgyékények, pampafű, élő trópusi növények stb. - bérbevételére van lehetőség. A szolgáltatás tartalmazza a szállítást és a dekoráció kihelyezését is. 

   

 
További képeink