AKTUÁLIS RÓLUNK TÁNC, SHOW RENDEZVÉNYSZERVEZÉS GYERMEKPROGRAMOK KAPCSOLAT -ENGLISH-

"IGÉZŐ KULTÚRÁK"

Az alábbiakban olyan különleges rendezvény koncepciókat ajánlunk, amelyek egy-egy térség (Afrika, Karib-tenger, Hawaii, indián, Mexikó, India, Kína, Japán, "1001 éjszaka" stb.) illetve egy-egy kor (ókori Egyiptom, 20-as évek, 60-70-es évek, stb.) valódi hangulatát idézik. A jelenlévők szinte egy utazást tesznek az adott térségbe, korba.
Ezeknek az eseményeknek az a különlegessége, hogy a hostessek ruhájától, a meghívó grafikai megjelenésén át, a cateringen, a műsoron, a dekoráción keresztül egészen a háttérzenéig, az utolsó kis kiegészítőig minden az adott helyszínre illetve korra jellemző és annak atmoszféráját mutatja be.
Ezt a szolgáltatásunkat rendezvényszervező cégek figyelmébe is ajánljuk, hiszen így egy olyan kész package-t tudnak beépíteni ajánlatukba, amelynek minden alábbi apró részletét cégünk biztosítja:

 • meghívótervezés, -készítés,
 • meghívottakkal történő előzetes egyeztetés,
 • alkalomhoz illő vendégfogadás a helyszínen,
 • műsorvezető,
 • műsor,
 • catering, coctail-bár,
 • dekoráció,
 • kiegészítő programok,
 • interaktív játékok, vetélkedők,
 • fotózás, videózás,
 • animátor, baby-sitter, karaoke, stb.

Néhány ötlet:

 

"Afro"

A fekete kontinens atmoszférájához illeszkedő nád- és bambuszgyékények, pampafű, textilek, afrikai szobrok, maszkok, edények, népi iparművészeti tárgyak, élő trópusi növények és egyéb installációk segítségével a helyszín a party idejére afrikai "jelmezbe öltözik".

A vendégeket népviseletbe öltözött fekete és mulatt hostok, hostessek, dobosok, és afrikai varázsló fogadják.

A menüben eredeti afrikai ételeket kínálunk, trópusi coctail-bár, afrikai kávé és teasarok színesítik a kínálatot. A színpadon autentikus, jelmezes táncbemutatók, koncertek, népviselet bemutató követik egymást. A vendégek a műsorok után részt is vehetnek a közös táncolásban, a dobolásban.

Kiegészítő programnak afro fonást, arc- és testfestést, hennázást, vizipipa-sarkot, kézműves foglalkozásokat (pl. gyöngyszövés, ékszerkészítés, batikolás, stb.), jóslást, afrikai logikai játékokat ajánlunk.
A vendégek távozáskor afrikai ajándéktárgyat kapnak emlékbe.


"Jungle"

A bárhol kialakítható, az afrikai, dél-amerikai őserdők hangulatát idéző dekoráció a hozzá kapcsolódó színpadi műsorokkal, szórakoztató kiegészítő programokkal, egzotikus party service és koktél bár szolgáltatással, afrikai és mulatt hostok, hostessek, szakács, mixer, animátorok, fellépők DJ-k, MC-k közreműködésével felejthetetlen élményt nyújt minden résztvevőnek.
Kedvelt program zártkörű kis létszámú, és nagyszabású rendezvényeken egyaránt. A vendégeknek és a személyzetnek az eseményhez illő jelmezek kölcsönzésére van lehetőség.


"Cuba"

Kubai ételkülönlegességek, rum pult és coctail-bár várják a résztvevőket. Az élőzenét kubai tánczenekar szolgáltatja, a színpadon salsa, és kubai yoruba táncbemutató, majd oktatás, latin DJ szórakoztatja a vendégeket. A trópusi térségbe kalauzoló dekoráció indái, pálmái alatt megbújik egy nyugodt szivarsarok, ahol a világszerte híres cubai szivarok zamatát ízlelhetik meg.


"Ókori Egyiptom"

A vendégeket térben és időben egyaránt utazásra invitáljuk. Korhű díszletek, látványos dekoráció, szobrok, maszkok, oszlopok, papiruszok, pálmafák idézik Egyiptom hangulatát.
Jelmezes hostessek fogadják, dobosok, táncosok szórakoztatják a vendégeket.
Kiegészítő programnak hennázást, papiruszkészítést, egyiptomi jóslást, hieroglifakészítést javasolunk. A vállalkozó szelleműek egyiptomi sminket kérhetnek.
A színpadon megelevenednek az ókori egyiptomi hitvilág szereplői és történetei.


"1001 éjszaka"

Ezen a partin az arab világba "utaznak" a meghívottak. A keleti hangulatot idéző, orientális dekorációba öltöztetett helyszínen különleges kávékat, teákat kóstolhatnak, vizipipázhatnak a vendégek, miközben hastáncosok, arab zenészek, DJ szórakoztatják őket. A hastánc alapjait is elsajátíthatják az érdeklődők, valamint hennafestést kérhetnek.
Az arab konyha különlegességei kulináris élvezetekben részesítik az ínyenceket.


"Jamaica"

A dekoráció Jamaicát idézi, egzotikus, trópusi hangulata magával ragadja a vendégeket. A reggae-zene ellazít, táncolásra ösztönöz, a rumpult coctailjai és az ételkülönlegességek csillapítják a résztvevők szomját és éhségét.
A soca táncműsor és oktatás szórakoztatja és megmozgatja a jelenlévőket. A raga-karaoken mindenki kipróbálhatja ezt a nem hétköznapi éneklési formát, nevethet magán és másokon.
Kiegészítő programként jóslást és rasztafonást javasolunk.


"Voodoo"

Ezt a 2-3 órás show-műsort javasoljuk különálló esti programként, illetve egész napos rendezvény méltó befejezéseként. Fáklyákkal, egyéb látványos színpadi kellékekkel, afrikai hangulatot idéző dekorációval, jelmezes hostokkal, hostessekkel teremtjük meg a helyszínen a "voodoo atmoszférát", amely különlegességével megalapozza a felfokozott hangulatot.
A partyhoz Dj-t, Mc-t, 1-2 kongást, 1-4 lány és 1-4 fiú táncost javasolunk, akik látványos afrikai és samba jelmezekben, akrobatikus és egzotikus elemekkel tarkított show-t adnak elő.


"Brazil"

A függőágyak, az egzotikus növények és kellékek Brazíliát idézik. A karneváli hangulat nem hiányozhat egy brazil partyról: látványos jelmezekben vérpezsdítő samba táncosok és batucada zenészek bűvölik el a vendégeket, majd tanítanak is pár alaplépést a vállalkozó szelleműeknek.
A capoiera bemutató és oktatás szintén nagy érdeklődésre tart számot a vendégek körében.
Természetesen a coctail-bár és az ételkülönlegességek sem maradhatnak ki.


"Hawaii"

Hawaii-hangulatát színes, vidám dekoráció, és a fűszoknyába öltözött virágfüzéres hostessek garantálják. A vendégek érkezéskor virágfüzért kapnak. A programban haka és hula táncbemutató és oktatás, táncos divatbemutató, coctail-bár, testfestés és DJ szerepel.

További képeink