AKTUÁLIS RÓLUNK TÁNC, SHOW RENDEZVÉNYSZERVEZÉS GYERMEKPROGRAMOK KAPCSOLAT -ENGLISH-

KIEGÉSZÍTŐ PROGRAMOK

Az alábbiakban szereplő szolgáltatások bármilyen rendezvény programkínálatát színesebbé teszik, biztosítják, hogy a vendégek pl. a színpadi műsorok szünetében is kellemesen töltsék idejüket.

EGZOTIKUS HOSTOK, HOSTESSEK, ANIMÁTOROK, STATISZTÁK, MODELLEK KÖZVETÍTÉSE

Rendezvényekre, eseményekre közvetítünk fekete és mulatt, valamint más egzotikus hostokat, hostesseket, animátorokat igény szerint hagyományos afrikai vagy más népviseletben, a rendezvény stílusához illő jelmezben.
Nagy tapasztalattal rendelkezünk promóciós rendezvények lebonyolításában és számos protokoll eseményen biztosítottunk vendég kísérő hostesseket. A hostessek etikett és protokoll tanfolyam elvégzése után kerülnek adatbázisunkba, ezzel is biztosítva a szolgáltatások színvonalát.
Fotózásra, filmforgatásra, divatbemutatóra, reklámfilmekhez, videokliphez közvetítünk egzotikus szereplőket minden korcsoportban. Casting megszervezését is vállaljuk.

Ezen szolgáltatásainkról bővebben a Rendezvényszervezés/Egzotikus Hostok, hostessek közvetítése, valamint az Egyéb szolgáltatások/Casting menüpontokban olvashat.

AFROFONÁS

A jelenlévő hölgyek és gyerekek mindig szívesen fonatnak a hajukba pár afrikai tincset. Különböző színű (természetes és élénk színű) műhajakból választhatnak, amelyek könnyen eltávolíthatóak, nem roncsolják a hajat. Kb. 2-3 hónapig lehet a hajban hagyni, akkor is csak a lenövés miatt célszerű eltávolítani.

TEST- ÉS ARCFESTÉS, HENNÁZÁS

Rendezvényeken a vendégek körében igen népszerű a különböző egzotikus és hagyományos motívumú test-, arcfestés és hennázás. A henna megfelelő száradás után kb. 3 hétig marad látható a bőrön. Igénytől és a rendezvény jellegétől függően lehetőség van vízálló, csillámos, illetve UV fényű arc- és testfestékek használatára.

SMINK

Alkalomhoz illő sminkek elkészítését vállaljuk mind a résztvevő vendégek, mind pedig a rendezvényen dolgozók részére, pl. karneváli, karibi, latin, egyiptomi programokhoz.

JÓSDA

Megrendelőink több fajta jóslási technikából választhatnak. Hagyományos és egyiptomi tarot kártya, tenyérjóslás, afrikai jóslás kagylókkal, karibi jóslás.

AFRIKAI VARÁZSLÓ

Afrikában pl. Babalawo, Maraboo, Bushdoctor néven ismert, a közösségben fontos helyet tölt be. Nem csak az istenek, és szellemek akaratát közvetíti a többiek felé, de nagy tudással rendelkezik mind a gyógynövények és egyéb jótékony hatású szerek, mind pedig a mérgek és rontások terén is. Ezen kívül mindennapi problémák megoldásához is hasznos tanácsokat ad.
Rendezvényeken hagyományos öltözetével és eszközeivel "felvértezve" színesíti a programot és mond jószerencsét és egészséget hozó varázsszövegeket a vendégeknek.

FOTÓZÁS

Afrikai vagy karibi jelmezben és háttérrel, igény szerint hostokkal, hostessekkel, polaroid vagy digitális technikával.

EGZOTIKUS, TRÓPUSI ÁLLATOK

Még különlegesebbé tehet bármilyen rendezvényt, ha a helyszínen trópusi állatokkal is találkozhatnak a vendégek. Kis- és nagyobb hüllők, halak, papagájok, és más trópusi madarak, teve, majmok, oroszlán, stb. színesíthetik jelenlétükkel a programot. Esetenként simogatásra is lehetőség van.

AFRIKAI ÉTELKÓSTOLÓ

Egzotikus, trópusi gyümölcsök, zöldségek, fűszerek és egyéb élelmiszer alapanyagok felhasználásával készült afrikai ételkülönlegességek kóstoltatása afrikai mesterszakács és hostessek segítségével.

AFRIKAI KÁVÉ- TEA SAROK

Egy kunyhó hűvösében minden érdeklődő megkóstolhatja a fűszeres, zamatos kávé és tea különlegességeket.

TRÓPUSI KOKTÉLBÁR - KÓSTOLÓ

Az egzotikus hangulatú bárban afrikai és mulatt mixereink által elkészített és díszített különleges, trópusi alkoholmentes koktélokat lehet megkóstolni.

VIZIPIPA-SAROK

Az észak-afrikai kultúrák jellegzetes szokása a vizipipázás. A vendégek különböző ízű gyümölcs-dohányokból válogathatnak.

VÁSÁR/PIAC

Eredeti afrikai dísztárgyakból, hangszerekből, ruhákból, ékszerekből vásár rendezését vállaljuk. Nagyobb volumenű rendezvényen lehetőség van több árusító stand, vagyis egy egész kis piac felállítására is, ahol a fentieken túl pl. CD-k, afrikai haj- és szépségápolási termékek, egzotikus élelmiszer alapanyagok is helyet kapnak.

AJÁNDÉKTÁRGYAK

A vendégek részére érkezéskor illetve távozáskor, tombolára, jutalomként, stb. ajándék


ISMERETTERJESZTÉS, KULTÚRA

  • tudományos előadások,
  • kerekasztal beszélgetések,
  • kiállítás,
  • filmvetítés,
  • tájékoztató stand,
  • hangszerbemutató.

TŰZIJÁTÉK, SPECIÁLIS FÉNYEFFEKTEKTovábbi képeink