AKTUÁLIS RÓLUNK TÁNC, SHOW RENDEZVÉNYSZERVEZÉS GYERMEKPROGRAMOK KAPCSOLAT -ENGLISH-

RÓLUNK

 

Az Afro Productions-t több mint 10 éve alapítottuk abból a célból, hogy az afrikai kultúrák sokszínűségét,  változatosságát megismertesse és megkedveltesse Európában, különösképpen Magyarországon.
E messzi, egzotikus világ magával ragadja az európai szíveket, az életvidám örömtáncolás, dobolás és a különleges atmoszféra kiszakítja az embereket a szürke hétköznapokból.

Az Afro Productions Team, vagyis munkatársaink egytől-egyig hivatásuknak tekintik műsoraink, programjaink kidolgozását és megvalósítását.
Csapatunkat kivétel nélkül kiváló, képzett és tapasztalt designerek – jelmez, díszlet, dekoráció -, animátorok, produkciós menedzserek, hiteles fekete és mulatt előadóművészek – táncosok, dobosok, zenészek, MC-k -, alkotják.
Az általunk ajánlott műsorok, programok többségét az Afro Productions Team álmodta meg, ezért produkcióink egyediek és exkluzívak.

Az elm últ évek során folyamatosan újabb és újabb igények merültek fel ügyfeleink részéről, így szolgáltatásaink palettája is bővült, színvonala fejlődött.
Jelenleg már teljes körű rendezvényszervezéssel, tervezéssel, bérbeadással, cateringgel, stb. is foglalkozunk, az Ebony Afrikai Egyesülettel közösen.

Cégünk vezetősége létrehozta az Ebony Afrikai Egyesületet, amely rendelkezésre áll Afrikával kapcsolatos kérdésekben. Elérhetősége: www.ebony.mlap.hu
Az Afro Productions Kft. rendezvény- és programszervezés mellett export-import és kereskedelmi tevékenységet folytat (egzotikus élelmiszer alapanyagok, ajándék és lakberendezési tárgyak, ékszerek, ruhák, CD-k, DVD-k).